Cazare Sinaia - prezentare Hotel Roberto Sinaia. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Hotel Roberto Sinaia


clinica implanturi dentare bucuresti

Hotel Roberto - Sinaia

32 capacitate     categorie

Modern, confortabil, elegant, prin conditiile ce le ofera corespunde cerintelor hoteliere internationale, fiecare turist fiind un oaspete de onoare, ce va beneficia de o gama variata de servicii, asigurate de un personal calificat si cu o experienta solida in domeniu.

Construit pe 1500 mp, hotelul va ofera 32 de locuri pentru cazare, dispuse in 16 camere, 3 apartamente din care unul "president" si 13 dormitoare duble ce pot fi folosite si in regim single.
- 2 restaurante, unul cu specific traditional romanesc si unul international;
- 2 terase cu priveliste imbietoare din care una cu barbecue;
- bar;
- cafenea;
- sala conferinta;
- sala fitness;
- sauna;
- parcare auto.

Galerie foto - poze Hotel Roberto, Sinaia

Contact Hotel Roberto Sinaia
Adresa
Sinaia , str. M. Kogalniceanu nr. 39

Telefon
0244 315275
0244 314946

Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Prahova » Cazare Sinaia pensiuni si hoteluri Sinaia


Adauga comentarii despre cazare/hotel Tipareste detaliile despre cazare/hotel
Comentariile vizitatorilor despre Hotel Roberto din Sinaia
Florin (07-04-2009)
9 / 10
Am revenit la acest hotel dupa aprox 1 ani si imi place modul in care conducerea a abordat cuvintul "schimbare" in acest hotel. De data aceasta cand am revenit la acest hotel am fost primit in mod deosebit, ne-au oferit atat vin cat si desert din partea casei, si in camera am gasit un platou cu fructe. Lucruri care pentru uni nu sunt asa importante dar pe mine m-au impresionat. Va recomand sa incercati acest hotel, in special meniurile zilei care sunt foarte reusite atat calitativ cat si cantitativ. PS: sunt preturi pentru criza 140RON/noapte dubla de dum-vineri :):):)

sandra (28-09-2010)
nu va luati dupa ce scrie in descrierea facuta de ei. Am avut un gust amar dupa ce am constatat ca nu corespunde cu ceea ce am gasit acolo. Am fost in luna august 2010 si nu am ramas decat o noapte in acest hotel cu toate ca aveam cazarea platita pentru trei zile.

marian (21-03-2014)
1 / 10
Locatia este sub orice critica.Directoarea hotelului Cristina este agresiva,nesimtita si miroase permanet a alcool.Va sfatuiesc sa evitati acest hotel.

maria (14-10-2015)
1 / 10
Este cel mai prost hotel in care am fost cazata.Nu dispune de parcare proprie,micul dejun este sarac,personalul este neprofesionist,in camera este un miros de hazna,nu au bucatar,in camera este un frig de crapi,urci multe trepte cu bagajele pana in camera,receptionera mirosea a bautura si era si obraznica.Va sfatuiesc sa ocoliti hotelul Roberto din SinaiaNewsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni