Cazare Sibiu - prezentare Pensiunea Favorit Sibiu. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Pensiunea Favorit Sibiu


clinica implanturi dentare bucuresti

Pensiunea Favorit - Sibiu

13 capacitate     categorie

Pensiunea Favorit este situata in apropierea centrului istoric al orasului Sibiu, Centru Cultural European cu numeroase atractii turistice, atat istorico-culturale cat si prin imprejurimile Sibiului, acestea fiind de o frumusete deosebita.

Pensiunea Favorit dispune de 5 camere cu bai proprii si TV, bar in cardul unitatii, locuri de parcare si va asigura servicii atestate de calitate.

Orasul Sibiu este considerat pe buna dreptate ca fiind unul dintre cele mai frumoase si bine conservate orase istorice din Romania si Europa, cu un patrimoniu arhitectural care se intinde pe 80 de hectare. Cetatea medievala a Sibiului, ramasa intacta dupa doua razboaie mondiale si neatinsa de regimul comunist, pastreaza inca spiritul si atmosfera secolelor de mult apuse.

Galerie foto - poze Pensiunea Favorit, Sibiu

Contact Pensiunea Favorit Sibiu
Adresa
Sibiu , Calea Dumbravii nr.52

Telefon
0269 223567
0744 955992
0740 246825
Site
www.pensiuneafavorit.ro


Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Sibiu » Cazare Sibiu pensiuni si hoteluri Sibiu


Adauga comentarii despre cazare/pensiunea Tipareste detaliile despre cazare/pensiunea
Comentariile vizitatorilor despre Pensiunea Favorit din Sibiu
Emil (25-07-2008)
10 / 10
Camere curate, spatioase, apa calda la orice ora, acces gratuit internet wireless; pe scurt, suntem foarte multumiti.

ramona (04-08-2009)
6 / 10
Am locuit la Pensiunea Favorit in iulie 2009, timp de 3 zile. Dupa prima noapte aam vrrut sa plec sa caut alta cazare. Este foarte curat, ingrijit, dar este un zgomot infernal. In fata, chiar sub fereastra mea, este o terasa care se inchide dupa ora 1 noaptea! Nu va pot spune ce muzica, ce galaagie, ce urlete, ce injuraturi! Asta pana pe la 12,30 / 1, 30 noaptea. Iar maasinile... parca trec prin camera in care dormi. Infernal!!! In reest, da, curaat, apa rece, calda, canicula in camera ca si afara! Nu as repeta experienta nici daca aar trebuie sa dorm afaraa pe vaaliza!!!

Vali&Florin (01-09-2009)
10 / 10
Noi am fost f. multumiti de cazare. Am stat 2 nopti si nu am avut probleme. Noi am avut geamul chiar langa terasa (dar nu toate camerele sunt asa), dar nu am avut probleme. Dupa h.00:00, nu se mai aude nimic. Si este f. curat si aproape de centru, iar zona e chiar frumoasa.

ursuletii (08-04-2010)
10 / 10
va recomand aceasta locatie numai daca sunteti un cuplu am avut o noapte de vis iar zgomotul de pe terasa sau traficul din zona sunt ca si inexistente. totul sa intamplat in toamna lui 2008. confortul e asigurat, nu o sa duceti lipsa de nimic.Newsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni