Cazare Praid - prezentare Pensiunea Sobanya Praid. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Pensiunea Sobanya Praid


clinica implanturi dentare bucuresti

Pensiunea Sobanya - Praid

27 capacitate     categorie

Pensiunea Sobanya este situata in localitatea Praid din judetul Harghita la 5 km de statiunea Sovata, 35 km de Orodheiu Secuiesc si 9 km de Corund, pe drumul 13 A in valea Tarnavei Mici.

Aici va asteptam cu drag intr-o ambianta placuta unde va punem la dispozitie pentru confortul dumneavoastra un total de 27 locuri de cazare in 9 camere, dispuse pe trei nivele: parter, etaj si mansarda.
La parter este situata sala de mese si sufrageria impreuna cu baile de serviciu, spalatorie si o camera (cu baie proprie) de oaspeti cu pat dublu + un pat pentru o persoana.
La etaj sunt situate 5 camere (fiecare cu baie proprie) in total pentru 15 persoane, 3 cu pat dublu si cu un pat suplimentar, iar 2 camere cu cate 3 paturi.
La mansarda sunt 3 camere fiecare cu pat dublu si baie proprie.

Oferta de pret - 2013

Ianuarie - Aprilie: 90 ron /camera - 100 ron /camera
Mai - August: 100 ron /camera - 130 ron / camera
Septembrie - Decembrie 15: 100 ron / camera - 110 ron / camera

Obiective turistice recomandate:

-Bai sarate
In cadrul localitatii Praid exista si un strand amenajat, cu apa sarata. Tot aici langa strand sunt amenajate bai sarate fierbinti (in vane); apa sarata fiind incalzita in cazane este eficienta in tratarea reumatismului. Apa sarata si iodurata are efect calmant, relaxant fizic si psihic. Baile sarate actioneaza asupra intregului organism si ca atare are efecte: de calmare, relaxare fizica si psihica, antiinflamatorie, vasodilatator, sterilizator de piele si mucoase, cicatrizant. Durata recomandata a baii este de la 10 minute pe zi, pana la 30 minute, in functie de rezistenta individuala. Temperatura apei sarate este de 36 grade. Un tratament la vana consta din 10-14 bai calde fara intrerupere. Baile sarate functioneaza in perioada 1 iunie - 15 octombrie.

- Salina Praid
Tratamentul de speleoterapie si climatoterapie cuprinde practic inhalarea aerului din mina, fiind foarte eficace in cazurile de imbolnavire a cailor respiratorii (boli astmatice, bronsitice si alergice). Durata tratamentului este de 18 zile.
Acest tratament subteran se desfasoara in zona salinei numita orizontul "50", aflata la o adancime de 120 m. Pe timpul petrecut in subteran se recomanda si gimnastica condusa de un cadru specializat, plimbari si dozarea efortului fizic

- Cetatea Rabsonne
Cetatea Rabsonne ( aflata la o distanta de 6 km) - ruinele cetatii nu au fost prea bine conservate dar cadrul natural de aici va ofera o priveliste memorabila, traseul este marcat si usor accesibil, acum fiind existent un drum forestier ce duce pana la poalele dealului unde se afla alta data resedinta mamei lui Dracula despre care exista si o frumoasa legenda, pe care o puteti descoperi venind in zona.

Tarife

camera dubla: 100 RON

camera tripla: 110 RON

Galerie foto - poze Pensiunea Sobanya, Praid

Contact Pensiunea Sobanya Praid
Adresa
Praid , Praid

Telefon
0744.151.137
Site
www.sobanyapanzio.ro/


Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Harghita » Cazare Praid pensiuni si hoteluri Praid


Adauga comentarii despre cazare/pensiunea Tipareste detaliile despre cazare/pensiunea
Momentan nu exista comentarii despre Pensiunea Sobanya

Newsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni