Cazare Sinaia - prezentare Vila Cristina Sinaia. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Vila Cristina Sinaia


clinica implanturi dentare bucuresti

Vila Cristina - Sinaia

8 capacitate     categorie

Vila dispune de o crama ideala pentru receptii sau aniversari. Crama este dotata cu un sistem audio/video performant si este perfect izolata fonic.

Oferim cazare in camere cu paturi duble sau in apartamente cu grup sanitar propriu (apa calda curenta), frigider si televizor cu cablu tv.

Galerie foto - poze Vila Cristina, Sinaia

Contact Vila Cristina Sinaia
Adresa
Sinaia , bld. Republicii nr. 6

Telefon
0745 385772
0744 383878

Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Prahova » Cazare Sinaia pensiuni si hoteluri Sinaia


Adauga comentarii despre cazare/vila Tipareste detaliile despre cazare/vila
Comentariile vizitatorilor despre Vila Cristina din Sinaia
anonim (18-05-2008)
3 / 10
am fost acum in 2008 ,mia aratat ultima camera de la mansarda,arata jalnic si mia cerut 80roni\noapte dar nu facea nici 60\roni,deci aveti grija cum negociati si cum arata locul. am fost jignit si dat afara ca vroiam sa negociez pretul.mam cazat la alta pensiune cu pret mai bun si conditii ok.

maria (16-11-2009)
1 / 10
Nu va cazati la aceasta pesniune. Baile sunt neincalzite, nu sunt deloc igenice, pe la rosturile de la gresie si faianta este plin de mucegai, mirosul de la baie este ingrozitor. Camerele sunt friguroase si daca mergi la patroana si spui ca nu este caldura ....iti raspunde pe un ton acru ca "imposibil camera are termostat!!!" Lenjeria de pe pat este rupta!!! In concluzie o cazare pe care nu o recomand!

jeannete (23-12-2014)
3 / 10
Este singura cazare infecta pe care am avut-o in 20 de ani de mers la Sinaia. Costul camerei 200 Ron, vedere la gang (nici o camera nu are vedere spre munte, culmea, cea mai buna vedere fiind spre ,,fundul" hotelului International),iti cer banii cu avans inainte si restul inaite de a te caza, curte mica betonata, iti imputa fie vreun pahar care n-a fost in camera, fie vreun bec sau altceva. Conditii, personal, vedere etc. de nota 3. Cine nu crede, sa incerce!Newsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni