Cazare Sinaia - prezentare Vila Tui Sinaia. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Vila Tui Sinaia


clinica implanturi dentare bucuresti

Vila Tui - Sinaia

24 capacitate     categorie

Vila Tui - localizata in inima orasului Sinaia, la numai 5 minute distanta de mers pana la statia de telecabina, la 2 minute de restaurante, baruri, discoteci.

Confortul, atmosfera familiala si relaxanta asigura vilei Tui sansa sa devina locul dumneavoastra preferat.

Dispune de zece camere a cate doua sau trei locuri, fiecare camera are doua (trei) paturi, televizor color, baie proprie, acces la bucatarie echipata cu cafetiera, cuptor cu microunde, frigider, vesela.

Galerie foto - poze Vila Tui, Sinaia

Contact Vila Tui Sinaia
Adresa
Sinaia , strada Aosta, nr. 5

Telefon
0244 311797
0722 427636
Site
www.montania.ro


Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Prahova » Cazare Sinaia pensiuni si hoteluri Sinaia


Adauga comentarii despre cazare/vila Tipareste detaliile despre cazare/vila
Comentariile vizitatorilor despre Vila Tui din Sinaia
George (28-09-2006)
10 / 10
Frumos loc, am stat la vila Tui vara asta, ptr 5 zile. Am avut o camera excelenta, totul nou, si m-am simtit excelent. Recomand cu placere si stiu de pe acum unde o sa stau data viitoare cand merg la Sinaia! Poate la iarna.

anonim (18-05-2008)
7 / 10
a fost bine

(02-01-2014)
7 / 10
Pensiunea este in regula, daca nu ai prea mari pretentii, intrucat atat mobilierul, cat si mare parte din dotarile camerei, inclusiv varuiala, sunt destul de uzate de la atata utilizare. Cat despre ospitalitatea si amabilitatea gazdei, ele sunt tributare dorintei vizibile de a face bani cat mai facil (in aceste conditii, orice platitor poate face zgomot la orice ora, fara niciun fel de problema din partea acesteia). In concluzie, clasificarea de 3 margarete este una pe care, probabil, pensiunea a meritat-o nu cu multa vreme in urma, trecerea timpului corelata cu lipsa investitiilor ducand la limitarea facilitatilor oferite, intocmai cum respectivele margarete aproape au disparut chiar de pe placuta cu numele pensiunii ce troneaza pe una din fatadele acesteia.

Nicoleta (10-07-2014)
10 / 10
Am petrecut cateva zile relaxante intr-o zona de munte deosebit de frumoasa. Pensiunea este in inima orasului, aproape de multe puncte de interes cum ar fi parcul central Peles, Casino, statia de teleferic. Deosebit de curat pesonal ospitalier si de ajutor in orientarea de orice fel.Newsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni