am inchiriat un apartament si o masina pentru un client american de la acesti impostori.
in locul apartamentului rezervat ne-au dat un apartament vis-a-vis de magazinul cocor cu o cada de baie conceputa pentru bebelusi probabil, nu cred ca avea mai mult de 60cm. lipsa conexiune dial-up, desi am specificat ca avem neaparat nevoie de asa ceva. lipsa sapun, prosoape. masina: in locul unui opel vectra cu mp3 player (asta am ales) ne-au dat un VW Golf, abia au incaput bagajele. masina era f. prost reglata, s-a oprit de cateva ori.
am observat ca cel caruia i-am platit pentru masina si apartament a scris codul cvv2 de pe cartea de credit pe mana - chestia asta l-a pus pe ganduri pe clientul meu, a anulat cardul a 2-a zi.
la plecare am convenit cu reprezentantul adrian accommodation sa-l duca pe american la Otopeni la ora 4AM . nu a ajuns la ora convenita si nu a raspuns la telefon. inchipuiti-va ce insemana pentru un american sa conduca o masina cu cutie de viteze manuala in bucuresti. din fericire a ajuns ok la otopeni (singur) si a avut si bunul simt sa-l sune pe reprezentantul adrian accommodation sa-i spuna ca a lasat cheile la unul din portarii parcarii aeroportului.
|