PENSIUNI CARE NU V-AU PLACUT

InregistrareCautareFAQMembriGrupuriAutentificare
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
PENSIUNI CARE NU V-AU PLACUT
Autor Mesaj
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj PENSIUNI CARE NU V-AU PLACUT 
Am fost la sfarsitul saptamanii la pensiunea Roua diminetii de la Moeciu de sus si am fost foarte dezamagita. Imaginile cu vila aratau destul de bine in prezentarea de pe net, dar diferenta in realitate este foarte mare. Casa prost construita, fara confort, lipsa de ospitalitate. ,mancare putina si f.f.f.f. MULT FUM in restaurant (aviz nefumatorilor).

HAIDETI SA NU MAI PERMITEM SA FIM BATAIA DE JOC AL CELOR CARE NE MAI IAU SI BANII LA SFARSIT !

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mesaj DEZAMAGIRE 
Am fost si eu la sfarsitul saptamanii intr-o locatie, as putea spune de vis. Exista multe locuri de felul acesta la noi. Conditii de cazare bune-curatenie,caldure,liniste, un singur minus-baile de pe coridor nu erau semnalizate in niciun fel (decat cu numere ca orice camera, riscant cant te grabeai) Shocked . Mancare buna, peisaj superb. DAR, oamenii.... oamenii, au pus o mare pata neagra asupra locului. Mare, MARE pacat Sad . Din pacate patronii (care din cate am inteles sunt olandezi) nu cred ca au nici cea mai vaga idee despre cum inteleg cei alesi de ei (ca sa le conduca afacerea aici), ce inseamna turism, relatie furnizor de servicii-client. Altfel, cei de la condurea Pensiunii Poarta Oilor (caci despre aceasta locatie e vorba, situata la intrarea in localitatea Garbova nu departe de Miercurea Sibiului) ar zbura demult si departe de acele locuri.
Mare pacat si mai ales rusine!Crying or Very sad Oare cand vor intelege cei din turismul romanesc ca "OMUL SFINTESTE LOCUL" Question Question Question

Mesaj inca una pe lista 
am fost in august la o pensiune in hateg. dumbravita. zona e frumoasa. dar ospitalitatea celor de la pensiune lasa de dorit. plus ca era destul de mult praf prin camera, iar gunoiul in 4 zile nu a venit nimeni sa il ridice din camera..servirea la masa execrabila. erau niste fatuci tinerele cam tampitele. cereai ceai de fructe si iti aduceau ceai verde dar nu se oboseau sa mai incalzeasca o apa amarata sa bage un plic de fructe ti-l lasau tot pe-ala..mai incurcau preturile... mai incarcau nota, o felie de paine 1 leu...oricum scumpa si mancarea la ei.
anyway. nu recomand. Rolling Eyes

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum