InregistrareCautareFAQMembriGrupuriAutentificare
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Hotel Cascada din Durau
Autor Mesaj
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj Hotel Cascada din Durau 
Aceste Hotel de 3 stele este ingalat. Am stat in Camera 207. Din WC venea un miros de urina si canal greu de suportat. A si plouat iar mirosurile dubioase au fost accentuate. Feriti-va de acest Hotel jegos. Parerea mea! Nu si-a meritat banii pe care i-am dat 120 Ron. Zona, ca este frumoasa si se pot face excursii minunate. Statiunea arata deplorabil. Sunt multe Hoteluri mari (de pe vremea ceausiasta) lasate in paragina , drumuri nearanjate cu gropi si pietris uitat de la constructori. Nu ai unde sa te distrezi daca vremea afara este urata.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj raspuns 
La Durau este frumos iarna. Au o pirtie ptr.sanie minunata . Daca este nins nu trebuie sa pleci in alta parte, stai toata ziua acolo.Am fost si eu la Hotel Cascada de Craciun, meniul la rest. nu este diversificat simplu;fripturi, mici,cirnaticartofi prajiti,iar daca vrei papanasi trebuie sa anunti inainte cu o zi si cind tii aduce sint tapenisi si cu marmelada.In rest.cica nu se fumeaza, ce la bar, asa spun dar nui asa .Camera a fost ok.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Cazare hoteluri si pensiuni | Forum turism | Despre noi | Promovare turistica | Parteneri | Contact

2005 - 2008 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni