ralucute
Data inscrierii: 13/Aug/2008
|
 Re: pareri J'Info Tours
din punctul meu de vedere sunt cei mai groaznici...sa vedeti ce am patit eu...
pe 23 iunie vorbesc la J info si achizitionez integral ( 542 EUR) un sejur+transport in Spania, Palma de Mallorca.
In aceeasi zi am receptionat pe mail contract si voucher ...in voucher scria cazare in single, in contract cazare in dubla ( eu plecand singura si contractand initial o camera single dar datorita faptului ca nu era diponibila mi s-a oferit o camera dubla in care urma sa fiu cazata singura,la pretul respectiv).
Cu 2 zile inainte de plecare am fost contactata de catre o dna de la acesta agentiei care mi-a comunicat faptul ca trebuie sa depun de urgenta suma de 200 EUR pentru a putea pleca in excursie ( plecarea fiind in data de 14.08.2008), in caz contrar biletul urmand a fii reziliat automat, iar eu ca si client nu-mi recuperam niciun ban.
Intrebarea mea este daca nu exista nicio reglementare care sa impiedice astfel de comportament?????
Pe langa faptul ca personalul are un comportament execrabil si un vocabular adecvat acestuia( expresii de gen "colo sa","nu mai spune, cucoana!") si serviciile lasa de dorit.
Asa ca fratii mei, fugiti de J'info cat va tin picioarele...exista "n" agentii care au servicii super ok( de exemplu CarpatiaTour, Vacanta...).
|