Din pacate eu lucrez in turism, si va zic cu durere in suflet ca aveti dreptate.
Dar sa va mai spun si un lucru rautacios: ASA VA TREBUIE.
Cel mai indicat lucru e sa va adresati unei agentii de turism din urmatoarele motive:
- incheiati un contract si aveti pe cine trage la raspundere daca aveti probleme de orice gen
- in cazurile dvostra mentionate mai sus care is destul de grave puteati sa refuzati cazarea si va dadeau banii inapoi
- toate unitatile de cazare SUNT VERIFICATE si daca nu corespunde cu realitatea noi stim si va sugeram sa nu va cazati.
- platiti pretul mult mai mic tariful de agentie decat cel de receptie
Si acum ca o completare va pot spune ca se poate intampla oricum, inclusiv mie, care tatal meu e manager de agentie de turism si eu m-am incapatzanat sa ma duc pe cont propriu cu prietenele.Va spun ca nu am mai fost la wc in curte la comun in frig si exact " o gaura" in pamant de f mult timp, ei anul acesta am fost si am dat si bani pt asta, tv la fel mic, totul vechi si miros de mucegai cand puteam sta frumos in Mamaia

si la 10 persoane aveam si 1 gratuitate.
Deci nu este chiar de condamnat insa sa va ganditi ca greseala o faceti pe banii si concediul d-voastra si cum spunea cineva mai sus exista acum pe internet o sumedenie de site`uri si forum`uri.. nu va mai duceti dupa ureche..utilizati internetul si intrebari intr`o agentie, ca pe informatie nu va cere nimeni bani
O zi buna si sper sa aveti concedii frumoase si reusite