madlene
Data inscrierii: 31/Aug/2009
|
 Vila Neon - Eforie Nord - lipsa de profesionalism
Doresc sa avertizez viitorii turisti aspura neseriozitatii celor de la Vila Neon din Eforie Nord. Lipsa lor de profesionalism si de minim respect pentru turisti m-au indignat. De aceea, de cand m-am intors de la mare am cautat tot Internetul romanesc un forum cu reviewuri ale vilelor-pensiunilor din tara. Cred ca pe moment acesta este singurul unde, pe langa prezentarea vilelor, turistii pot sa-si spuna parerea din experienta personala. Sper sa se dezvolte si pe viitor sa devina un forum util si cunoscut, eu cel putin, l-as consulta de fiecare data inainte sa ma cazez undeva. Pentru ca una e ce gasesti pe site-urile de prezentare si alta e peste ce dai acolo.
Despre Vila Neon din Eforie Nord nu pot sa spun prea multe, pentru ca pur si simplu n-am ajuns sa ma mai acazez acolo. Si asta dupa ce cu o zi inainte sunasem si mi se confirmase ca am camera, sa stau fara grija. Am ajuns in Constanta a doua zi dimineata si am sunat sa mai fac o confirmare, sa fie siguri ca venim. Moment in care individul de acolo imi spune ca vin degeaba, ca au dat deja camera. M-am trezit in mijlocul Constantei, cu bagaje, cu mancare, dupa un drum lung, abia asteptam sa las toate si sa merg pe plaja, cand cel de la Neon mi-a aruncat nepasator "camera nu mai e disponibila". Cum nu mai e? Dar rezervare ce insemna? O facusem nici cu 24 de ore inainte, puteau macar sa-mi de aun telefon sa-mi spuna "ba, fraiere, nu te mai lasa in baza noastra ca ti-am dat camera". Oribil! Si asta dupa ce cu o zi inainte imi petrecusem ore intregi sa caut, sa dau telefoane si sa ma asigur ca am unde merge, nu-mi place sa colind din poarta in poarta si sa intreb de cazare. Se pare ca suntem insa inca la acest stadiu, e probabil singura metoda care functioneaza, rezervarile, telefoanele si prezentarile pe sit-uri sunt la fel de demne de incredere precum martienii verzi.
Am sa povestesc in alte posturi experientele la inca alte cateva vile din Romania unde am fost, macar altii sa stie la ce sa se astepte. Si invit cat mai multa lume sa isi povesteasca impresiile, poate macar asa stimulam putin ofertantii de servicii sa dea dovada de seriozitate si sa nu considere ca avand o vila la mare sau la munte e certificatul care le permite sa isi bata joc de oameni.
|