Cazare Cheia - prezentare Cabana Muntele Rosu Cheia. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Cabana Muntele Rosu Cheia


clinica implanturi dentare bucuresti

Cabana Muntele Rosu - Cheia

60 capacitate     categorie

Emblema a Muntilor Ciucas si a Vaii Teleajenului - cabana Muntele Rosu este punct de referinta pentru trasee, loc de belvedere si un spatiu de cazare primitor vestit si pentru bucatele savurate intr-un peisaj maret.

Situata in poiana cu acelasi nume, la o altitudine de 1260 m Complexul Muntele Rosu are conditii si preturi decente, privelisti incredibile si oportunitati de entertainment pentru cei activi si mai putini activi.
Locatia fost timp de decenii cel mai important punct de cazare din masiv si loc de popas obligatoriu pentru cei ce viziteaza Ciucasul dinspre sud.

Locatia fost timp de decenii cel mai important punct de cazare din masiv si loc de popas obligatoriu pentru cei ce viziteaza Ciucasul dinspre sud.Renovat complet, complexul isi asteapta turistii cu portile deschise.

Structura de cazare este alcatuita din trei locatii - Cabana Muntele Rosu, Cabana Bujorul si Popasul Turistic

Cele peste 60 de locuri de cazare sunt dispuse in camere de 2, 3 si 4 paturi, camerele din Cabana Muntele Rosu si Cabana Bujorul beneficiind de incalzire centrala, TV si grupuri sanitare comune.

Odata ce ai ajuns aici, cu siguranta vei vrea sa degusti bucatele delicioase. Restaurantul aflat in incinta cabanei cuprinde trei sali: Salonul Alpin, Salonul Traditional si Salonul Vanatoresc.

Pastrand specificul rustic si avand ceva din atmosfera unei sali medievale, Salonul Vanatoresc este ornat cu trofee de vanatoare, exponatele ilustrand fauna zonei: mistreti, cerbi, caprioare, ursi.

Cu cele 100 de locuri pentru emseni, locatia se recomanda de la sine pentru organizarea de evenimente speciale.

Galerie foto - poze Cabana Muntele Rosu, Cheia

Contact Cabana Muntele Rosu Cheia
Adresa
Cheia

Telefon
0724 283885
0244 294152
Site
www.cabanamuntelerosu.com


Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Prahova » Cazare Cheia pensiuni si hoteluri Cheia


Adauga comentarii despre cazare/cabana Tipareste detaliile despre cazare/cabana
Comentariile vizitatorilor despre Cabana Muntele Rosu din Cheia
radu (10-04-2009)
6 / 10
drumul e varza mi am lasat pe acolo planetarele

Andante Alex (21-06-2009)
3 / 10
Ma intereseaza cum arata acum(iunie 2009) drumul de acces catre Muntele Rosu.Daca se mai poate urca cu masina?Eu am fost anul trecut in august si am fost deceptionat de acest drum.Daca are cineva informatii proaspete, rog sa mi se trimita un mesaj pe andante_47@email.ro.Multumesc anticipat.

simion (24-08-2009)
9 / 10
drumul e bun cu exceptia ultimilor 3-4 km pe care se merge numai cu viteza 1+2, stricat tot, din asfalt au ramas numai niste petice, numai gropi dar nu foarte adanci dar merita efortul; peisajul este foarte frumos; puteti campa sau va puteti caza, eu am stat la casute la cabana Silva (60 de lei casuta de 2 locuri), preturi bune, liniste, atmosfera relaxanta si a fost super.

calin_dorgo@hotmail.com (22-03-2010)
9 / 10
Eu am fost alaltaieri la Muntele Rosu a doua ora, soseaua de 3 Km e tot atat de rea ca si in urma cu 2 ani. Pana la Cabana Muntele Rosu, care e cocheta, vezi cam toate masinile ce se gasesc in tara, insirate de-a lungul soselei, la diferite altitudini, dupa puterea motorului...dar e bine sa faci drumul pe jos, mie mi-a luat 1,5 ore la dus si o ora la intors, e greu, mai ales ca era fleoasca pe drum, aluneca, si te opreai de fiecare data cand trecea cate o masina pe langa tine...doua masini nu puteau trece una pe langa alta decat f greu, ma gandesc - un judet ca Prahova, cu o enorma putere economica, de ce nu poate plomba o sosea de 3 km! Peisajul e insa super-superb, ceea ce anuleaza starea proasta a drumului! Voi reveni in luna mai cand infloresc macii.. Calin

Monica (19-06-2011)
Va rog frumos sa/mi scrieti si mie un nr. de tel. valabil, pt. ca informatiile nu au mai fost reactualizate pe acest site. Nu stiu cum sa iau legatura cu cabana.

suciu sorin (01-08-2012)
cum e drumul acum ?

reader (05-08-2012)
4 / 10
drumul e la fel de prost ca acum 2 ani, poate mai rau

marian (29-08-2012)
am fost de curand la muntele rosu,foarte aglomerat,drumul ca dupa bombardament,cabana silva doar la casute foarte curat,liniste nu galagie multa ca la muntele rosu cabanier foarte amabilNewsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni