Cazare Arieseni - prezentare Cabana Neag Remus Arieseni. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Cabana Neag Remus Arieseni


clinica implanturi dentare bucuresti

Cabana Neag Remus - Arieseni

8 capacitate     categorie

Localizare: din DN 75, in comuna Arieseni, avand ca punct de reper dispensarul, aflat la numai 100 m de centrul comunei, cotiti la dreapta (din directia Albac, sau la stanga din directia Oradea) pe primul drum ingust dupa dispensar (semn cruce rosie pe fond albastru), continuati cca. 50 m. Cabana se afla la cativa metri de biserica din Arieseni.

Cabana Neag este o cabana deosebita situata in centrul comunei Arieseni, construcţia fiind terminata in 2001. Cabana Neag va poate oferi adapost atat iarna cat si vara in cele mai bune conditii.

Interioarele, dupa cum o sa va convingeti, sunt moderne, confortabile, placute, iar mobilierul este rustic-modern. De jur imprejur se vad brazi, se simte mirosul de rasina, se aude susurul apei şi pasul cadenţat al cailor de munte trecand agale sau vioi pe drum.

Amabilitatea gazdelor si ambiantul deosebit, specific Muntilor Apuseni, va vor transforma cu siguranta intr-un client statornic al acestei cabane.

Conditiile de cazare sunt deosebite in cabana noastra, apa calda si rece, bucatarie care dispune de toate utilitătile unde se poate servi micului dejun, masa de pranz sau cina.

Cabana este numai pentru dumneavoastra, spatiul destinat gazdelor este separat pentru a va oferi tot confortul posibil. Curtea detine numeroase spatii de parcare.

Atmosfera de munte , pe care desigur o cautati, este creat si de incalzirea cu lemne si de prezenta sobelor de teracota.

Pe langa acestea va mai putem oferi:
- terasa acoperita pentru luat masa
- gratar echipat

Galerie foto - poze Cabana Neag Remus, Arieseni

Contact Cabana Neag Remus Arieseni
Adresa
Arieseni , nr. 12B

Telefon
0258 856381
0745 227359
0788 125049
Site
www.geocities.com/arieseni


Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Alba » Cazare Arieseni pensiuni si hoteluri Arieseni


Adauga comentarii despre cazare/cabana Tipareste detaliile despre cazare/cabana
Momentan nu exista comentarii despre Cabana Neag Remus

Newsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni