Cazare Lepsa - prezentare Cabana Pusa Lepsa. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Cabana Pusa Lepsa


clinica implanturi dentare bucuresti

Cabana Pusa - Lepsa

10 capacitate     categorie

Cabana Pusa este situata la intrarea in Lepsa,punctul Porcu,pe malul riului Putna.

Cabana este din lemn, are 4 camere, baie cu dus, living, bucatarie, terasa si balcon, incalzire centrala si tv satelit

Galerie foto - poze Cabana Pusa, Lepsa

Contact Cabana Pusa Lepsa
Adresa
Lepsa , com Tulnici

Telefon
0721 454444

Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Vrancea » Cazare Lepsa pensiuni si hoteluri Lepsa


Adauga comentarii despre cazare/cabana Tipareste detaliile despre cazare/cabana
Comentariile vizitatorilor despre Cabana Pusa din Lepsa
Livia Nechifor (21-08-2007)
4 / 10
Am fost total dezamagita de primirea facuta la Cabana Pusa de proprietari. Ajunsa sambata in jurul pranzului in Lepsa cu inca 3 prieteni, am urmat indicatoarele care indicau accesul spre cabana pentru a intreba daca mai sunt camere disponibile. Nu am apucat sa intram in curte, ca proprietarul ne-a intampinat cu un "Nesimtitule, de ce nu strigi, ca mai ai un pic si imi muti poarta din loc", adresat prietenului meu care nu facuse altceva decat sa deschida poarta. Explicatia acestui comportament din partea domnului respectiv - nu mai aveau camere libere... Am plecat cu un gust amar si cu convingerea ca altfel am fi fost intampinati daca domnii proprietari ar fi avut camere disponibile.

remus cotiga (27-08-2007)
10 / 10
v-ati incadrat prietenul in categoria pe care o merita ,in situatia unei porti inchise cu zavor pe interior, eu adresindu-ma...va deranjeaza daca va deshid eu poarta? eu in cei ,7 ani, de acasa am invatat sa strig, bat,sun la poarta. sper ca pe viitor ,prietenul, dvs. sa fi invatat ceva din aceasta situatie.

mihaela (24-10-2007)
10 / 10
Am fost vara trecuta la Cabana Pusa si mi-a placut foarte mult. Cabana este superba, situata pe malul raului Putna, aproape de rezervatia Cheile Tisitei si de Cascada Putnei. Conditiile de cazare sunt foarte bune, totul este curat si ingrijit, iar gazdele sunt foarte primitoare. Imi pare rau pentru dumneavoastra doamna Nechifor, dar daca prietenul dumneavoastra ar fi avut cei 7 ani de acasa nu ati fi trecut prin acea situatie. Felicitari gazdelor pentru condiile excelente oferite!

andreea si andrei (14-07-2008)
10 / 10
Am fost in weekend-ul acesta la Lepsa si ne-am cazat cu prietenii la cabana Pusa.Este situata pe malul raului Putna si foarte aproape de rezervatia Tisita care e fermecatoare......toata zona e suuuuperba!!!Dl Remus si d-na Pusa sunt gazde primitoare si va ofera conditii de cazare foarte bune. Va recomandam sa mergeti si sa va convingeti!

Raluca (20-10-2009)
Cat e cazarea pe noapte de persoana?:)

mironica cornelia (29-11-2010)
10 / 10
super este la aceasta cabana ,ne-am simtit f bine ,gazde primitoare si f simpatice,totul cu mult gust,merita sa vizitati zona si sa popositi la aceasta cabana unde va ve-ti simti extraordinar.Este ideal sa mergeti 4 familii ,conditii optime,priveliste extraordinara,si ve-ti auzi vuietul putnei avind impresia ca ploua.felicitari PUSA SI REMUSNewsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni