Cazare Predeal - prezentare Hotel Cabana Vanatorilor Predeal. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Hotel Cabana Vanatorilor Predeal


clinica implanturi dentare bucuresti

Hotel Cabana Vanatorilor - Predeal

46 capacitate     categorie

Conceptul Cabanei Vanatorilor a fost gandit in deplin acord cu peisajul natural, absolut magnific, dar si cu toate decorurile, care impreuna construiesc o imagine unica, cunoscut nu numai ca un loc ideal de cazare , dar mai ales pentru restaurantul din incinta.

Hotelul dispune de 46 locuri structurate astfel:
- 5 apartamente
- 17 camere duble, din care:
- 13 cu 2 paturi
- 4 cu pat matrimonial
- 2 camere single

Dotarea spatiilor de cazare:
- mobilier discret care ofera un ambient agreabil
- baie proprie
- telefon conectat la reteaua digitala cu facturare automata
- T.V. racordat la reteaua de programe prin cablu
- deschiderea usilor se face prin keycard-uri
- iluminarea automata prin keycard
- mini-bar

Servicii oferite :
- rezervari de mese in restaurant
- organizare mese festive
- comenzi Taxi

Galerie foto - poze Hotel Cabana Vanatorilor, Predeal

Contact Hotel Cabana Vanatorilor Predeal
Adresa
Predeal , str. Trei Brazi nr. 3

Telefon
0268 455285
0268 457036 (fax)
0788 233333
Site
www.cabanavanatorilor.ro/


Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Brasov » Cazare Predeal pensiuni si hoteluri Predeal


Adauga comentarii despre cazare/hotel Tipareste detaliile despre cazare/hotel
Comentariile vizitatorilor despre Hotel Cabana Vanatorilor din Predeal
Sorin R (06-02-2007)
1 / 10
O mizerie... Am fost cu niste amici sa mancam ceva intr-o vineri seara. Stiam ca au niste preturi destul de mari, insa ma gandeam ca o sa merite. A venit sa ne serveasca un chelner cu fata de pungas - genul ala de pe vremea lui ceasca - unul mustacios, sper sa nu aveti nesansa sa picati la vreuna din mesele lui, cu atatea figuri in cap de parca imi dadea sa mananc gratis. Din tot ce era prezentat in meniu nu stiu daca aveau jumatate din preparate. Noi am intrebat de cateva chestii banale - de ex. ciorba - nu aveau, bere aveau doar la 330 ml, desi in meniu erau si la 500 ml, friptura de urs trecuta pe panoul de la intrare nu putea fi servita pt ca nu-i pusese shefu' pret...Totul parca special facut sa-ti ia cat mai multi bani din buzunar pentru cat mai putin. In final am luat niste bulz nu-stiu-de-care - o chestie infecta care nu avea nicio legatura cu bulzul. In final am dat o gramada de bani pe o mancare extrem de proasta si pe figurile mustaciosului. Recomandarea mea...tineti-va departe de restaurantul asta (cazarea nu stiu cum e), gasiti altele mult mai bune in Predeal.

Ana-Maria (26-11-2007)
10 / 10
Nu stiu unde ai fost tu,Sorin R, dar eu am fost la Cabana Vanatorilor in Predeal si am ramas placut impresionata..mancarea este exceptionala, merita toti bani..serviciile sunt bune. Pe deasupra, cazare cum e acolo nu gasesti in nici un loc in Predeal. Eu o sa ma duc cu mare drag , ori de cate ori voi avea ocazia. Chiar merita!

ELENA (16-04-2009)
10 / 10
De doi ani merg aici si nu pot decit sa-mi exprim multumirile si impresiiile f. f. bune.Locul incepind cu cazarea,masa,peisaj sint la superlativ.Bravo fam.Bercea.

CRISTIAN (14-11-2009)
10 / 10
Daca te duci acolo sa mananci bulz si sa bei bere e clar , sau sa mananci ciorba , te duci daca vrei sa mananci o mancare exceptionala

olga (28-11-2009)
10 / 10
super frumos!hotelul este foarte curat,rest.si crama e extraordinar!ospatarii sint nota zece!!!!!mai ales dnu.Burlacu,felicitari pt.tot sinteti ok!!!!sanatate si succes doresc pt.tot personalul!FELICITARI!!!!

denes ioan (25-08-2011)
10 / 10
am fost cazati o saptamana la acest hotel in luna august 2011.foarte misto! cazare f. buna ! bufet suedez variat si arhisuficient personal ( d-na bercea) deosebit de amabil . in general ne-am simtit foarte bine. promitem sa revenim tot in acest hotel . amplasament superb , aer curat si sanatos!

anonim (24-01-2013)
1 / 10
ATENTIE NU GATESC FAIMOSI BUCATARI CU MULTE DIPLOME SI O BUCATAREASA E TEAPA , .Newsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni