Cazare Baile Herculane - prezentare Hotel Domogled Baile Herculane. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Hotel Domogled Baile Herculane


clinica implanturi dentare bucuresti

Hotel Domogled - Baile Herculane

270 capacitate     categorie

Hotelul Domogled dispune de 263 locuri in camere duble si single;

Toate camerele Hotelului Domogled sunt echipate cu
- baie/dus,
- radio,
- TV
- telefon,

Hotel Domogled - dotari:
- restaurante,
- bar de zi,
- bar de noapte,
- biliard, parcare,
- sala de spectacole,
- teatru in aer liber.

Baza de tratament amenajata pentru tratarea cu ajutorul factorilor curativi (izvoare cu ape minerale calde, sulfuroase, clorurate sodice si calcice), afectiunilor reumatismale, afectiunilor post traumatice, neurologice periferice (pareze si paralizii) precum si a celor celor asociate.

Atractii turistice: Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza.

Galerie foto - poze Hotel Domogled, Baile Herculane

Contact Hotel Domogled Baile Herculane
Adresa
Baile Herculane , Complexelor 2

Telefon
0255 560481
0255 560819 (fax)

Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Caras Severin » Cazare Baile Herculane pensiuni si hoteluri Baile Herculane


Adauga comentarii despre cazare/hotel Tipareste detaliile despre cazare/hotel
Comentariile vizitatorilor despre Hotel Domogled din Baile Herculane
gogu (21-05-2009)
1 / 10
Nu recomand, mobilier din anii 70, singura modernizare constand din televizor, mobilier fara picioare sprijinit de perete, camerele din spate fara balcon ofera o priveliste de camin.

constantin (22-08-2010)
3 / 10
Confort precar, baile sub orice critica, nu se folosesc saci menajeri, odorizante sau detartrant pentru toalete, usile nu se inchid sau nu se deschid, dupa caz, prizele sunt un real pericol, sunt mari semne de intrebare asupra clasificarii de catre autoritatea de resort. Desi s-a schimbat tamplaria nu s-au montat, asa cum era normal, si plase impotriva insectelor. Lenjeriile sunt vechi, patate, prosoapele la fel, dezgustator !

Nikko (29-09-2010)
10 / 10
Tocmai m-am intors de la Baile Herculane si commenturile nu relateaza realitatea. Lenjeria si prosoapele au fost curate,privelistea a fost super,mancarea a fost foarte buna si accesibila ca pret. Hotelul Domogled este ok,mergeti cu incredere! Sincer nu am ce sa reprosez.

Mihail (05-10-2010)
3 / 10
Comentariul lui Constantin absolut exact. Numai un idiot ar putea vedea altceva. Trebuie sesizat Oficiul de autorizare si control in turism pentru declasificarea unitatii.

Sorin (20-01-2011)
Nu am fost din noiembrie 2009 dar stiu ca sunt doua tipuri de camera. Cele care dau in fata cu mobilier nou, tv, termopane, pat dublu, conditii bune si cele care dau in spate, fara balcon, trei paturi, conditii ca de internat (camin). Daca ajungi acolo cu bilet achitat partial prin ministerul muncii se merita, dar daca e prin vreo agentie de turism (pret mult mai mare si mai putine proceduri) cam se cheama teapa.

aNA (12-05-2014)
8 / 10
Camerele frumoase, recent amenajate. Hotelul a trecut prin schimbari majore de la ultima mea vizita. Personal serviabil, mancare foarte buna. Recomand. Zona este superba!Newsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni