Cazare Breaza - prezentare Motel Belvedere Breaza. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Motel Belvedere Breaza


clinica implanturi dentare bucuresti

Motel Belvedere - Breaza

55 capacitate     categorie

Complexul Belvedere este amplasat pe DN 1 km 103 langa albia raului Prahova , intr-un decor natural deosebit. Se afla pe raza localitatii Nistoresti, cu circa 3 km inainte de intrarea in Comarnic si 14 km pana la Sinaia.

Complexul este clasificat la categoria doua stele si dispune de 55 locuri de cazare in camere cu doua paturi si doua apartamente, dotate cu grupuri sanitare si dus, TV color cu cablu, telefon intern si international, restaurant cat. I cu 100 locuri la mese si 120 locuri terasa, bar de zi cu 30 locuri, statie de carburanti-lubrefianti, magazin de piese si accesorii auto precum si o unitate Fast-Food cu 40 locuri pentru turistii cu timp limitat la dispozitie. De asemenea dispune de un loc de parcare amenajat de 2500 mp, inclusiv pentru parcare TIR-uri.

Pe langa cele prezentate, oferim si alte servicii, respectiv spalatorie-curatatorie, spalatorie autoturisme, fax, vanzare de obiecte de igiena personala, transport de persoane cu microbuzul pentru vizitarea unor obiective turistice din zona si imprejurimi.

In orice anotimp se ofera conditii optime pentru organizarea unor mese familiale sau de grup, petrecerea unui concediu agreabil, a unei vacante sau a unui placut sfarsit de saptamana.

Se beneficiaza de un climat reconfortant si recomandat pentru cei cu afectiuni pulmonare, cardiovasculare, endocrine, nevrotice, hepatice si ale aparatului locomotor.

Galerie foto - poze Motel Belvedere, Breaza

Contact Motel Belvedere Breaza
Adresa
Breaza , str. Prundului nr. 11A

Telefon
0244 345100
0244 345101 (fax)
Site
www.belvedere.ro


Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Prahova » Cazare Breaza pensiuni si hoteluri Breaza


Adauga comentarii despre cazare/motel Tipareste detaliile despre cazare/motel
Momentan nu exista comentarii despre Motel Belvedere

Newsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni