Cazare Arieseni - prezentare Pensiunea Sofy Arieseni. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Pensiunea Sofy Arieseni


clinica implanturi dentare bucuresti

Pensiunea Sofy - Arieseni

20 capacitate     categorie

Pensiunea Sofy este situata pe drumul care duce la Padis, fiind compusa din doua corpuri, o constructie in stil local, amenajata rustic si o cabana din lemn cochet aranjata.

Pensiunea Sofy se afla plasata intr-o zona linistita, la aproximativ 600 m de centrul comunei Arieseni, singurele zgomote pe care le puteti auzi fiind ciripitul pasarelelor, fosnetul frunzelor sau susurul paraului care trece prin spatele cabanei. Dimineata cand veti deschide ferestrele camerei veti fi incantati de privelistea ce vi se ofera: de jur imprejur dealuri acoperite ici si colo de palcuri de brazi si de pajisti minunate.

Pensiunea Sofy dispune de o curte imensa, cu doua foisoare, cu gratar echipat unde puteti petrece clipe placute de relaxare si odihna. Pentru cei ce doresc, doamna Sofy, invatatoare de multi ani in aceasta comuna, va poate oferi multe detalii despre specialitatile culinare ale zonei, balmos, placinte, precum si despre traseele pe care le puteti face prin imprejurimi sau despre traditiile de aici, chiar sa va si cante si incante cu tulnicul.

Asezata intr-un cadru natural ideal pentru vacantele dumneavoastra la munte, Pensiunea Sofy este o oaza de liniste si de verdeata, fiind alegerea potrivita pentru un sejur de neuitat.

Galerie foto - poze Pensiunea Sofy, Arieseni

Contact Pensiunea Sofy Arieseni
Adresa
Arieseni , str. Centru, nr 26A, cod 517040

Telefon
0258 779129
0744 986416

Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Alba » Cazare Arieseni pensiuni si hoteluri Arieseni


Adauga comentarii despre cazare/pensiunea Tipareste detaliile despre cazare/pensiunea
Comentariile vizitatorilor despre Pensiunea Sofy din Arieseni
Maria (06-09-2006)
10 / 10
Gazda foarte primitoare si foarte amabila. Ne-am simtit exceptional. Am fost primiti cu multa dragoste si ne-am simtit minunat. Cel mai mult ne-a placut faptul ca in curte erau doua foisoare, unul dintre ele l-a folosit sotul meu in permanenta. Mie mi-a placut faptul ca pensiunea avea o curte mare, cu multa verdeata, aveai vedere catre un peisaj minunat si auzeai si sipotul apei. Cred ca voi mai merge cit de curind.

Anca (29-09-2007)
10 / 10
Am petrecut 6 zile exceptionale aproape in inima muntilor.Neam relaxat si gazdele au fost foarte dragute cu noi.Mia placut foarte mult cazarea dar mai ales imensa gradina. Daca veti merge vreodata in ariesi merita sa va cazati aici.

mihaela (18-03-2008)
10 / 10
si eu am fost acolo impreuna cu parintii si cu niste prieteni de famile si pot spune ca a fost foarte bine....merita sa va cazati la pensiunea Sofy

mihaela (25-11-2009)
10 / 10
pensiunea e super...e un loc minunat..iti faci prieteni noi...dar tot ce face ca locul sa fie superb este peisaju...si gazdele fff primitoare...:)

NICU (18-07-2011)
10 / 10
este super ! Atat peisajul cat si locatia ! Gazda este amabila si primitoare !

Viorel (23-08-2011)
3 / 10
Totul a fost OK (gazdele s-au dovedit foarte ospitaliere) pana in momentul in care am solicitat ceea ce ni s-a prezentat pe site. Am rezervat 5 zile dar am stat doar 2 zile ptr ca apa calda nu aveai decat dupa ora 11 seara. Doua zile am stat cu sapunul pe mine cand am vrut sa fac dus, am spalat vesela cu apa rece, pe saltelele de pe pat se dormea mai prost decat la cort, animalele stateau in bucatarie, etc . In ziua in care am plecat de la aceasta pensiune au mai plecat inca 2 familii. Gazdele devin acide in momentul in care iti spui doleantele. Daca vreti sa aveti un concediu reusit ocoliti pensiunea Sofy, mergeti inca 50m min mai sus (pe acelasi drum) si veti gasi tot pe partea dreapta alte conditii mult mai bune la acelasi pretNewsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni