Cazare Talmacel - prezentare Pensiunea Stefania Talmacel. Descriere, adresa, numere de telefon si poze Pensiunea Stefania Talmacel


clinica implanturi dentare bucuresti

Pensiunea Stefania - Talmacel

6 capacitate     categorie

Cand cautati un loc linistit pentru a va relaxa departe de agitatia oraselor, cand va doriti experiente noi, aproape de natura si traditie, pensiunea Stefania este cea mai buna alegere.Veti gasi aici confortul necesar unui loc de cazare care sa va permita sa explorati frumsetile ascunse ale satului Talmacel si a imprejurimilor acetuia, revenid seara, dupa o zi de drumetie, intr-un ambiant primitor si intim.

Casa este compusa din doua dormitoare, o baie si o frumoasa sala de mese amenajata in toata speldoarea rustic-traditionalului.
Este un loc minunat pentru ati petrece un sejur in familie sau inconjurat de prieteni, o vacanta relaxanta departe de stresul citadin intr-o frumoasa priveliste a satului tipic de munte, inconjurat de paduri de brad si de pin.

Curtea este plina de flori si iarba, se aude raul susurand discret iar la marginea padurii, in curte exista un foisor frumoas ce va ofera un peisaj de ansamblu al vaii, amenajat special cu loc pentru gratar si loc de luat masa.
Proprietarii locuiesc in apropiere si va vor oferii toate informatiile de care aveti nevoie pentru a avea un sejur complet si de neuitat in zona Sibiului .

Galerie foto - poze Pensiunea Stefania, Talmacel

Contact Pensiunea Stefania Talmacel
Adresa
Talmacel , strada Talmacutului nr 81

Telefon
0745 667834
0745 976124

Va rugam sa mentionati ca ati gasit oferta pe roTurism.com cand sunati!


roTurism » Sibiu » Cazare Talmacel pensiuni si hoteluri Talmacel


Adauga comentarii despre cazare/pensiunea Tipareste detaliile despre cazare/pensiunea
Momentan nu exista comentarii despre Pensiunea Stefania

Newsletter cazare

Abonati-va la newsletter-ul roTurism pentru a primi oferte speciale de cazare, cu reduceri de la partenerii nostrii pe e-mail
 
 
Abonare Dezabonare

► Curs valutar

Curs valutar:

► Linkuri sponsorizate:

Impianti dentali Optimizare site pentru motoare de cautare

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni