InregistrareCautareFAQMembriGrupuriAutentificare
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Casa Noastra in Sinaia
Autor Mesaj
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj Casa Noastra in Sinaia 
Eu de cate ori am fost in Sinaia m-am cazat la Casa Noastra. Camerele sunt intime, au baie, caldura, decent amenajate. Si nu costa foarte mult, 600 000lei/camera. Jos au restaurant cu preturi la fel de decente si personal fain care te serveste. Chiar imi place acolo, te simti in largul tau.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ah, da... stiu si eu Casa Noastra, am fost o singura data acolo... e tare dragut acolo, imi aduc aminte ca patul era foarte confortabil!

da...si eu am fost... am mancat foarte bine la preturi avantajoase pe terasa din lemn de la "casa noastra" am inteles ca aveau un soi de restaurant&crama la parteer...

Noi de obicei ne cazam la corpul din spate si luam masa in restaurant..e undeva la parter, intr-adevar. Luam camera la 2* am inteles ca au si la 3*. Am fost de doua ori si ne-au cazat in aceeasi camera:). M-au intrebat la telefon unde am vrea sa stam si intamplarea, sau poate au ei o evidenta, a fost sa ne dea aceeasi camera.

Da, intodeauna au o evidenta! Stiu in ce camera ati dormit, cand, chiar si cati bani ati cheltuit in restaurant ( daca ati mancat acolo), daca ati consumat din minibar, etc. Cel putin asa se procedeaza la hoteluri!

Hahaha...hai ca mi-a placut de Gurgan. Vad ca au si site acum : www.casanoastrasinaia.ro Preturile au ramas ca si anul trecut. E dragut si hotelul si e camera dubla 800 000lei, cool!

http://www.roturism.com/cazare/Pensiunea_Casa_Noastra-Sinaia-cazare797.html

Am fost la cazati la Casa Noastra in februarie 2007.Pretul camerei 60RON pe noapte;camera foarte calduroasa,apa calda non-stop,tv! Am mancat numai la crama pensiunii;mancare foarte buna la preturi mai mult decat acceptabile!

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Cazare hoteluri si pensiuni | Forum turism | Despre noi | Promovare turistica | Parteneri | Contact

2005 - 2008 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni