InregistrareCautareFAQMembriGrupuriAutentificare
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Vila Samaya - Eforie Nord - mizerie de 3 stele
Autor Mesaj
Raspunde cu citat (quote)
Mesaj Vila Samaya - Eforie Nord - mizerie de 3 stele 
Vila e trecuta de 3 stele dar nu i-as da nici 2. Doar faptul ca are aer conditionat si tv o califica probabil pentru 3 stele, ca in rest nu-si merita statutul.

Ce m-a deranjat teribil a fost lipsa de curatenie. O mocheta foarte murdara in camera, gunoaiele depozitate in curte chiar langa usa, mustind de muste, un miros infect in curte care-ti intorcea nasul de cum intrai, o bucatarie de vara cu mese sleioase, vesela plina de grasime (am incercat sa spal un cutit din dotare, cat sa-mi tai o paine insa lipsa si celui mai ieftin detergent de vase a facut acest lucru imposibil), incat m-am lasat pagubasa sa mai folosesc bucataria lor, am preferat sa merg la restaurantele unor hoteluri si sa-mi comand acolo ceva decat sa-mi prepar ceva la vila, praful si panzele de paianjen din interiorul vilei.

Alte neajunsuri:
- hartia igienica oferita era din cea ieftina, de 2 lei, hai ca mergea, insa era uda complet, probabil o scapasera in apa (nu vreau sa-mi imaginez ce fel de apa) si au pus-o asa in camera - o camera de 3 stele are macar un sul de hartie igienica dubla si curata
- sapunul era unul folosit!
- camera minuscula
- nu era voie sa arunci in wc hartia igienica cu care te stergeai (datorita unei canalizari prost facute - si aveau canalizare, nu fosa septica, puteau sa investeasca niste bani sa faca posibila folosirea corespunzatoare a wc-urilor) ci trebuia depozitata intr-un cos in camera, lucru care m-a stresat de cum am vazut, si asta din 2 motive practice: 1. intre baie si camera nu exista usa! ci un paravan firav si deschelat, sliding, cu gauri, care lasa orice miros sa patrunda din toaleta in camera si 2. cosul cu hartia murdara de fecale nu era schimbat zilnic. Am cumparat pungi de un leu sa arunc in ele hartia folosita si sa le leg la gura, sa evit mirosul in camera. Execrabil, anyway.
Iar lipsa intimitatii la toaleta e ceva iarasi care m-a deranjat. Esti intr-un cuplu dar fiecare are nevoie de spatiul lui privat cand isi face nevoile, ca de aia se cheama intim.
- cladirea are un aspect ce la prima vedere impresioneaza, un design care mimeaza putin linii castelane, insa pe afara-i vopsit gardul si-nauntru...Finisajele foarte proaste, ieftine, se cunoaste treaba de mantuiala, patul de dezmembra doar cand te asezai pe marginea lui, gresia in baie era din bucati, scurgerea la dus aproape infundata, vopseaua de pe pereti de-un gust indoilenic, trebuie sa ai nervi tari sa-i rezisti
- doi caini mari lasati noaptea in curte; nu dai drumul la caini de aceasta talie cand ai vila cu turisti si mai ales, copii mici, asta nu se face.

Proprietarii sunt amabili insa asta din pacate nu poate inlocui disconfortul cazarii. Nu m-as mai intoarce nici platita sa stau acolo. Nu-si merita banii, la acelasi pret gasesti conditii care intr-adevar se apropie de 3 stele.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:
Raspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Cazare hoteluri si pensiuni | Forum turism | Despre noi | Promovare turistica | Parteneri | Contact

2005 - 2008 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni