Prezentare pachete de promovare turistica online locatii turistice: hoteluri pensiuni, vile, moteluri, hosteluri, cabane - roTurism


clinica implanturi dentare bucuresti

Pachete promovare turistica hoteluri pensiuni si vile - roTurism.com


Pachetele de promovare turistica in cadrul site-ului roTurism sunt adresate reprezentantilor locatiilor de turism, atat acelor care au locatiile listate deja cat si celor care doresc sa-si inscrie locatia in portal.

promovare pachet gold

PROMOVARE TURISTICA - PACHET GOLD

  • inregistrare locatie de turism : structura, localizare, adresa, tarife, telefoane, e-mail, url site, 8 poze format .jpg
  • thumbnail 120x80 pixeli in sectiunea "Hoteluri pensiuni vile si cabane sponsorizate" (aproximativ 250.000 afisari pe luna), cu link catre listingul locatiei.
promovare pachet silver

PROMOVARE TURISTICA - PACHET SILVER

  • inregistrare locatie de turism : structura, localizare, adresa, tarife, telefoane, e-mail, url site, 8 poze format .jpg
  • listare prioritara: pozitii prioritare in cadrul localitatii corespunzatoare si in cautarile din cadrul portalului
40 &euro / luna (minim 3 luni) 8,3 € / luna (minim 12 luni)

Nota: Pentru a testa impactul pachetelor de promovare turistica in cadrul portalului nostru va putem oferi o perioada de proba de o saptamana (gratuit) pentru ambele pachete de promovare.
Deasemeni va putem oferi detalii despre traficul paginii localitatii in care se afla locatia dvs.
Contacteaza-ne acum daca doresti sa-ti promovezi online locatia turistica in cadrul portalului roTurism.com sau daca doresti mai multe informatii despre site


Detalii trafic roTurism.com


Asa cum se vede si din raportul Google Analytics de mai jos portalul roTurism.com inregistreaza peste 1.480.000 vizite pe an, traficul fiind de o calitate ridicata ( peste 88% din trafic provenind din motorul de cautare Google) , trafic targetat exclusiv pe turism intern, in procesul de optimizare pentru motoare de cautare am urmarit calitatea si nu cantitatea.

Am evitat folosirea continutului pentru obtinerea de pozitii bune pentru cuvinte cheie de genul : "cfr", "mersul trenurilor", "harta oras", "vremea", "meteo", "adrese ambasade" deoarece consideram ca nu reprezinta targetul locatiilor turistice listate in portalul nostru.

Detalii amanuntite despre calitatea si sursele traficului portalului roTurism puteti vedea in imaginile de mai jos, acestea reprezentand rapoarte Google Analytics pe ultimele 12 luni.

raport google analytics
Contacteaza-ne acum daca doresti sa-ti promovezi online locatia turistica in cadrul portalului roTurism.com sau daca doresti mai multe informatii despre portal.

Cazare hoteluri si pensiuni | Promovare turistica | Forum turism | Despre noi | Parteneri | Contact

2005 - 2010 roTurism.com cazare hoteluri si pensiuni